Wie zijn wij….

Mijn naam is Carolien Vonk en na jaren met lederwaren op de markt te hebben gestaan ben ik in 2011 , samen met mijn partner Edwin Donders, de sambal handel in gerold.

samen achter onze kraam

Na eerst twee jaar sambal van een ander merk te hebben verkocht en nadat we daar niet meer in verder konden. Hebben wij besloten een eigen lijn sambals te laten ontwikkelen. Deze sambals worden vers in een wok bereid.

sambal in wording

Deze worden gemaakt in de wok met zo min mogelijk onnodige toevoegingen, maar wel met zoveel mogelijk verse producten en echte producten zoals knoflook, gember, sereh en aardbeien.

Soms grijpen wij zelf mis, omdat bepaalde vruchten of ingrediënten niet verkrijgbaar zijn. Onze smaken zijn puur. Doordat de sambals vers in een wok worden bereid kan het zijn dat de sambals iedere keer kunnen verschillen.

Ik, Carolien, hou de webshop draaiende en u vindt mij meestal achter de kraam samen met mijn partner Edwin. Naast het verkopen van de sambals, kruiden en de rest van ons assortiment houden wij ervan om een praatje maken met de klanten. Wij kunnen u als bezoeker/klant uitleg geven en proberen te inspireren, maar ook leren wij veel van u als bezoeker en/of klant. Daarnaast hou ik, Carolien, enorm veel van koken en bakken. Van zowel de Hollandse keuken als de Indonesische keuken. Maar ook Italiaans, Surinaams, Grieks etc. komen bij ons aan bod. Daarnaast houd ik veel van experimenteren en dan gaan er ook weleens wat dingen fout.
In onze webshop en op deze blog zal ik u proberen wat (kook)tips en recepten te geven. Heeft u vragen stel ze gerust.
Met een vriendelijke groet
Carolien Vonk en Edwin Donders