Betrouwbaar online winkelen
Meer dan 450 soorten op voorraad
Vanaf €35,- gratis verzending in NL
  • Betrouwbaar online winkelen
  • Meer dan 450 soorten op voorraad
  • Vanaf €35 gratis verzending in NL

Recept voor:

Ajam of Babi Ketjap

Dit gerecht kan men maken met zowel varkensvlees zoals staat beschreven maar is ook lekker met kippendijen. Maak het het liefst een dag van te voren zodat het lekker kan intrekken.

Ingrediënten

1 kg fricandeau of speklappen of kippenvlees
1,5 kopje Ketjap manis (A of Tiga)
2 uien
2 teentjes knoflook
2 schijfjes gember
1 theelepel zout
1theelelpel zwarte peper
1theelepel sambal oelek
4 eetlepels olie

Bereidingswijze

Snij de knoflook en de gember fijn . Bak het vlees in kleien porties eventjes aan.
Schep het vlees op een bord en fruit de uien, knoflook en de gember in de zelfde pan even aan en bak de sambal even mee.
Doe het vlees er weer terug bij en voeg 1,5 kopje ketjap toe. Stoof het in 1,5 uur gaar.
Serveer het met rijst en een salade.

  • Gratis verzending vanaf €35,- in NL
  • Bestel eenvoudig en veilig
  • Meer dan 450 soorten op voorraad
Gratis bezorging boven €50,-
Bestel eenvoudig en veilig
Probeer eerst, betaal later
Specerijenkraam.nl © 2024
Veilig betalen met:
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram