Besengeh met boemboe Asli mix

Deze besengeh mix is lekker van smaak en ook nog eens heel makkelijk. Door de toevoeging van wat paprika en chapigons maak je er weer net wat anders van.
Men kan natuurlijk ook nog andere groentes toevoegen zoals prei en bleekselderij of er zelfs een volledig vegatarisch gerecht van maken.
Lekker met wat witte rijst, bami, nasi of bij een rijstatfel.

Besengeh

500 gram kipfilet of kippendijen
1 rode paprika
1 doosje champignons
stukje santen

Bereiding:
Verwarm wat olie (zonnebloem, kokos, archide) in een pan. Bak de kruidenmix even in de olie zodat de kruiden vrij komen.
Doe er de kip bij. zorg dat de kip ook helemaal bedekt is met het kruidenmengsel.
Doe er de paprika en champignons bij.en eventueel een klein scheutje water erbij tegen het verbranden. Roer het geheel goed om en laat het gaar worden.
Smelt er op het laatst een stukje santen bij zodat het weer een beetje bind.
Lekker met wat rijst en snel klaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.